Illusionist Nigel Otermans met een magische show in Valkenburg

Foto: Stan Kouffeld-Kouffeld Photography

VALKENBURG – Ondanks het coronavirus zal de 19-jarige Nigel Otermans komende zomer zijn allereerste eigen show opvoeren. Zes weken lang gaat de oorspronkelijk uit Haler afkomstige illusionist, samen met zijn team, een show vol spektakel laten zien in het openluchttheater van Valkenburg.

Op het moment dat er in de zomer nog coronamaatregelen van kracht zijn, zorgen Nigel en zijn team ervoor dat de show veilig en met voldoende afstand plaatsvindt. Het theater heeft een capaciteit van 900 bezoekers, maar zolang de anderhalve meter maatregel van toepassing is, zullen er maximaal 200 bezoekers per show aanwezig zijn.

Tijdreis
Door het virus is interactie met het publiek een extra uitdaging, maar daar heeft Nigel een oplossing voor. In zijn nieuwe act kan hij zijn publiek ondanks alles laten meeleven in zijn magisch wereld. Nigel heeft afgelopen jaar veel livestreams gewerkt en kijkt enorm uit om weer op te mogen treden voor live publiek. In de 75-minuten durende show reist Nigel terug in de tijd van Valkenburg. Hierbij wordt hij afgewisseld door twee gastartiesten, die op een later moment bekend zullen wordengemaakt. Nigel zal zeker een écht Limburgs tintje geven aan de show. Valkenburg heeft overigens een speciale speciale plek in zijn hart, omdat zijn overgrootouders er vandaan komen. Zij waren de stichters van pretpark de Valkenier, vlakbij het theater. ‘De komende maanden gaan mijn team en ik hard werken om alles goed voor te bereiden, zodat al onze nieuwe trucs en illusies niet alleen kinderen maar de hele familie zullen verrassen!’ zegt Otermans.

Info en tickets via www.nigelotermans.nl

Reacties