Cursus biodiversiteit in de tuin voor inwoners van Leudal

Foto: Pixabay - Alexas_Fotos (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De gemeente Leudal verzorgt op maandag 8 februari om 19.30 uur, in samenwerking met Groen Hart Leudal en Stichting IKL, een (online) cursus biodiversiteit in jouw tuin.

Deze cursus is alleen bestemd voor inwoners van gemeente Leudal.

Water
Het gaat om een instapcursus waarvoor je dus geen uitgebreide voorkennis nodig hebt. Je leert alles over een andere manier van tuinieren. Dit heeft naast de verhoging van biodiversiteit nog meer voordelen. Je tuin houdt meer water vast, waardoor je minder hoeft te sproeien en dus geld bespaart. Daarnaast zorgt groen ervoor dat tijdens warme dagen de temperatuur in je tuin met een aantal simpele tips tot wel 3 graden (soms nog wel meer) kan dalen. Dit is maar een kleine greep uit hetgeen dat besproken wordt in de cursus. Er is ook ruimte voor vragen. De cursus is live online te volgen via Microsoft Teams. Meer informatie en aanmelden kan via deze site.

Reacties