Tim Op het Broek genomineerd voor Zilveren Radio Ster

Foto: Facebook Tim Op het Broek

LEUDAL – Radiopresentator Tim Op het Broek (38), afkomstig uit Roggel, is genomineerd voor een prestigieuze radioprijs: de Zilveren Radio Ster (Man), bij de Gouden Radioring.

‘Eerlijk? Deze zag ik totaal niet aankomen. Ontzettend bedankt voor je stem. Absurd om in dit rijtje te staan. Maar kicken is het wel’, zo reageerde Tim op zijn Facebookpagina.

Omroep Leudal
‘Dit rijtje’ wordt verder gevormd door dj’s Mattie Valk en Domien Verschuuren. Op het Broek werkt bij KINK, Valk en Verschuuren bij Qmusic. Op 28 januari wordt de winnaar bekendgemaakt. Eerder was Op het Broek al genomineerd voor een Online Radio Award. Hij werkte voorheen bij L1 Radio. In mei 2019 stapte hij over naar KINK. Zijn loopbaan begon ooit bij Omroep Leudal, de voorloper van 3ML en ML5.

Genomineerden
De Gouden RadioRing wordt jaarlijks uitgereikt op het ‘RadioGala van het Jaar’. De prijsuitreiking wordt georganiseerd en uitgezonden door AVROTROS en is de evenknie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Vorig jaar won Bram Krikke voor het tweede achtereenvolgende jaar de Zilveren Radio Ster. Voor de aankomende editie zijn ook onder anderen Marieke Elsinga, Annemieke Schollaardt en Emmely de Wilt (Zilveren Radio Ster Vrouw) genomineerd.

Reacties