Leudal reageert massaal op oproep voor vrijwilligers stembureau

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – De gemeente deed onlangs een oproep aan inwoners om zich aan te melden als vrijwillig stemburealid tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Daarop is massaal gereageerd.

‘Waar al die kleine dorpen toch groot in kunnen zijn! We hebben nu voldoende aanmeldingen en zijn op dit moment druk doende iedereen in te delen als voorzitter, lid, reservelid of teller’ laat de gemeente weten op de website.

Bestand
Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hierover op korte termijn een brief. Wilt u zich alsnog aanmelden om in de toekomst wellicht als stembureaulid zitting te nemen op het stembureau? Dat kan altijd. U wordt dan opgenomen in het stembureauledenbestand. Bij een volgende verkiezing wordt dan gevraagd of u in de gelegenheid bent om op het stembureau plaats te nemen. Voor de verkiezingen van maart zijn er vooralsnog dus voldoende aanmeldingen. Voor verdere vragen kunt u mailen naar [email protected]

Reacties