Digitale muziekescaperoom voor kinderen in Leudal

Foto: Pixabay - stevepb (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Vanaf 26 januari verzorgt het cultuurteam van Leudal Leeft een nieuwe activiteit: een online muziekescaperoom.

De activiteit is bedoeld voor alle kinderen uit groep 4 tot en met 8 in Leudal.

Samenwerken
Deze escaperoom staat dus volledig in het teken van muziek. Je werkt samen met andere kinderen om muzikale puzzels op te lossen, thuis vanaf je IPad, laptop, telefoon of computer. Gebruik van hulplijnen en internet is toegestaan. Lossen jullie alle muziekpuzzels binnen de tijd op? En zijn jullie het snelste van alle groepen?

Aanmelden
Er kunnen maximaal tien kinderen per escaperoom deelnemen. Daarom is aanmelden op voorhand verplicht. Wees er snel bij. Aanmelden kan via deze site. De activiteiten vinden na schooltijd plaats op dinsdag en donderdag. Heb je vragen? Neem dan contact op met cultuurcoach Anne via [email protected] of 06-55.76.02.02.

Reacties