Automobilist gewond na mislukte inhaalactie op de Napoleonsweg bij Horn

Foto: Flickr - gwire (CC BY 2.0)

HORN – Bij een ongeluk op de N273 bij Horn, rond 16.30 uur, is een automobilist gewond geraakt.

Bij een mislukte inhaalactie raakte de auto van het slachtoffer eerst een vrachtwagen om vervolgens via een boom opnieuw tegen diezelfde vrachtwagen te botsen. De automobilist wilde op de dubbele uitloopstrook na de verkeerslichten bij Hornerheide nog snel de vrachtwagen inhalen, maar had niet genoeg vaart.

Afgesloten
Op de plek waar de twee rijstroken weer samenkomen ging het daarna mis. De auto kwam uiteindelijk in de berm terecht. De automobilist is licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door een berger. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen. De weg is tijdelijk voor een deel afgesloten geweest voor het verkeer, maar inmiddels weer vrij.

 

Reacties