SV Heythuysen en Leudal Leeft starten zoektocht naar vrijwilligers voor G-afdeling

Foto: Facebook SV Heythuysen G-voetbal

HEYTHUYSEN – SV Heythuysen en de verenigingsondersteuners van Leudal Leeft gaan gezamenlijk aan de slag om meer vrijwilligers voor de G-afdeling te werven en daarmee de toekomst van het G-voetbal in Heythuysen veilig te stellen.

De toekomst van het G-voetbal in Heythuysen is in gevaar als er niet op korte termijn trainers, leiders, scheidsrechters en één coördinator worden gevonden voor de G-afdeling van SV Heythuysen.

Noodklok
Enkele zeer betrokken vrijwilligers, waaronder Frits Colbers en Wim Reijnen, luidden daarom afgelopen juli de noodklok. ‘Het is zeer lastig om bekwame trainers en leiders te vinden die affiniteit hebben met de doelgroep’ zegt één van de vrijwilligers van de G-afdeling van SV Heythuysen. De vereniging heeft al van alles geprobeerd om nieuwe vrijwilligers te vinden voor de G-afdeling, maar helaas tot nu toe nog zonder succes. Maar opgeven willen ze niet, het G-voetbal moet blijven bestaan!

Helpende hand
De verenigingsondersteuners van Leudal Leeft ondersteunen SV Heythuysen in hun zoektocht naar vrijwilligers. ‘We zijn samen met de club gaan kijken naar de functies en de energie van de G-afdeling. Wat zoeken wij in onze vrijwilligers en hoeveel uur moet iemand beschikbaar zijn? Van daaruit zijn we gestart met een brede zoektocht naar enthousiaste vrijwilligers’, zegt verenigingsondersteuner Ken.
Bekijk hier  alle vacatures. Heb je verder nog vragen of interesse? Neem dan zeker contact op met Wim Reijnen via 06-48.21.10.77 of mail naar [email protected]

Reacties