Terugkijken item handgranaatincident in Opsporing Verzocht

NEER – Het item over het handgranaatincident in Neer, dat dinsdagavond te zien was in de tv-uitzending van Opsporing Verzocht, is via bovenstaande link van YouTube terug te zien.

De politie doet daarin een getuigenoproep. Weet u wie de handgranaat heeft achtergelaten en/of waarom, meld het dan.

Bedreiging
Bij de voordeur van de woning van misdaadverslaggever Jos Emonts, aan de Acacialaan, werd op zondag 27 december een handgranaat aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat dit een gerichte bedreiging is ten opzichte van de journalist. De Acacialaan is een rustige straat, vlak bij de sportvelden en niet ver van zwembad ’t Ligteveld. De handgranaat moet zijn achtergelaten op zaterdagavond 26 december of in de erop volgende nacht of vroege ochtend.

Dashcam
Neem contact op met de politie als u iets is opgevallen dat met het achterlaten van het explosief te maken kan hebben. Zag u bijvoorbeeld een of meerdere personen die niet in de omgeving ‘thuishoren’ of reed er een voertuig dat verdacht op u overkwam, dan hoort de politie dat graag van u. Beschikt u over beelden van een dashcam of bewakingscamera waarop mogelijk iets afwijkends te zien is, wil de politie die graag bekijken. Om uw beelden rechtstreeks naar het onderzoeksteam te uploaden, gebruikt u het online tipformulier op deze pagina.

U kunt tips ook doorgeven via 0800-6070. Wilt u anoniem blijven, bel je 0800-7000.

Reacties