Sjansemaekers uit Roggel komen met vastelaovesäöverlaevingspakketten

Foto: John Hölsgens

ROGGEL – CV De Sjansemaekers uit Roggel komt met een buitengewoon origineel idee om de komende, aangepaste  vastelaovendperiode door te komen.

In samenwerking met een aantal ondernemers hebben de Roggelse vastelaovendveerders een vastelaovesäöverlaevingspakket samengesteld, zodat de vastelaovendj toch op een mooie én veilige manier een beetje kan woren gevierd.

Rood, geel en groen
Vastelaovend vieren zonder een virus op te lopen, behalve ’t vastelaovesvirus zelf zo verklaren ze in Roggel. Mensen kunnen daarbij trouwens kiezen uit een -hoe kan het ook anders- rood, geel of groen pakket. Rood (22 euro) is voor mensen die tijdens de vastelaovend maar een paar dagen op stap gaan, geel (33 euro) voor mensen die graag meerdere dagen los gaan. Het groene pakket tenslotte, is voor vierder die écht met volle teugen willen genieten. Dit pakket kost dan ook 44 euro. In elk pakket zit iets voor de ‘inwendige mens’ en spullen om het huis te versieren. Ook kun je vastelaovesspelkes verwachten, waarbij de Sjansemaekers benadrukken dat je met het groene pakket de vastelaovend van sleuteloverdracht tot waever zult beleven…

Bezorgd
Je kunt een pakket bestellen door het gekozen bedrag over te makenop NL77RABO 0144 2165 23 t.n.v. CV de Sjansemaekers, onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats. Bestellen kan alleen tot 18 januari. De vastelaovesäöverlaevingspakkette worden bezorgd in ’t weekend van 30 en 31 januari. ‘Wae blieve verbónje, ouch op aafstandj’ zo laten de Sjansemaekers weten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen