Kerstoverdenking met Nicole Conradi via livestream

Foto: www.nicoleconradi.nl

SINT-ODILIËNBERG – De Kerstoverdenking bij Natuurbegraafplaats Bergerbos in Sint Odiliënberg wordt normaal gesproken door velen bezocht, maar dit jaar is alles anders. Het bijwonen van deze overdenking is op dit moment nog niet mogelijk.

Daarom is ervoor gekozen deze overdenking bij u thuis te brengen. Zo kan ieder in alle veiligheid en rust hiernaar kijken.

Warmte
Deze Kerstoverdenking wordt muzikaal verzorgd door zangeres Willeke Simons, met haar vaste pianiste Jolanda Wolters en hoornist Cleo Simons. Dit jaar is onze partner, Nicole Conradi, gevraa​gd om bij de Kerstoverdenking van Natuurbegraafplaats Bergerbos het woord te doen om iedereen – maar vooral nabestaanden – een hart onder de riem te steken. In een tijd die normaal gesproken veel mensen vreugde en warmte brengt, voelen zij zich allen vereerd dat zij dit mogen doen en zij hopen dat u deze uitzending kunt waarderen.

Lichtpunten
De Kerstoverdenking is vanaf woensdag 23 december om 19.00 uur te zien op de site van Nicole. Donderdag 24 december zal de Kerstoverdenking om 13.25 uur en 16.30 uur eveneens getoond worden op L1. Nicole: ‘Het zijn hele andere feestdagen dan dat we allemaal hadden gedacht. Voor velen een moeilijke tijd, maar voor degenen die iemand verloren hebben, nog meer…
Een lege plek, een groot gemis. Toch hoop ik dat het ook mooie dagen zullen zijn. Voor 2021 wens ik jullie en ieder, die jullie lief is, ontelbaar veel lichtpunten en liefdevolle ontmoetingen.’

Reacties