Vijfduizend euro voor Fanfare Concordia Ittervoort

Foto: Facebook Fanfare Concordia

ITTERVOORT – Fanfare Concordia uit Ittervoort is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij.

Fanfare Concordia Ittervoort gaat het geld gebruiken om een deel van het instrumentarium te vervangen, zodat de instrumenten weer aan de norm voldoen als de fanfare meedoet aan het geplande concours in 2021.

Gaaf!
Marleen Delbressine van Fanfare Concordia Ittervoort: ‘Wat gaaf! Wij nemen in 2021 deel aan een concours en dat willen we het liefst met een goed instrumentarium doen. Helaas voldoet een aantal van onze instrumenten op dit moment niet meer aan de norm. We gaan deze bijdrage dus gebruiken om die instrumenten te vervangen. Dit waren we al van plan, maar vanwege corona was dit financieel niet haalbaar. Dankzij deze bijdrage komen we een heel eind, bedankt!’

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5000 euro voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Aanmelden
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Reacties