Videoconferentie over uitbreiding Open Club ’t Maasveld

Foto: Pixabay - jagritparajuli99 (CC0-Public Domain)

NEER – De gemeente Leudal houdt op woensdagavond 16 december om 19.30 uur een korte videoconferentie over de geplande uitbreiding van Open Club ’t Maasveld, op de hoek Maasveld/Waije in Neer.

Hier komt een nieuwe voorziening voor Rijvereniging Neer. De gemeente moet hiervoor het bestemmingsplan aanpassen en wil daarom graag omwonenden in een vroeg stadium van in kennis stellen.

Aanmelden
Vanwege corona kan de gemeente geen gewone informatieavond organiseren. Daarom is gekozen voor een videoconferentie via het programma Teams. Belangstellenden kunnen zich hiervoor tot dinsdag 15 december per e-mail aanmelden bij Monique Brouwers: [email protected]

Downloaden
Deelnemers zullen het programma Teams thuis zelf moeten downloaden op de pc, laptop of smartphone. Meer informatie hierover volgt na aanmelding. Bent u wel nieuwsgierig naar het bestemmingsplan, maar kunt u niet deelnemen op de 16e? Stuur dan ook gewoon een mail met de mededeling dat u graag een mondelinge toelichting wenst, maar niet in de mogelijkheid bent om deel te nemen op 16 december. Afhankelijk van de reacties wordt dan bepaalt of er een tweede moment komt via Teams, of er voor een andere wijze van informatievoorziening wordt gekozen.

Reacties