Sterren van de toekomst in Baexheimerhof

BAEXEM – Bijna niemand kan het nog horen: ‘Alles is anders’. Maar het is natuurlijk wel zo. Dat ging ook op voor de jaarlijkse voorspeeldag van leerlingmuzikanten van de Stichting Pop it Up.

Normaal gesproken wordt er flink wat reclame voor gemaakt zodat het volle bak is, maar dat had dit jaar weinig zin. Het aantal mensen dat binnen mocht in het coronaproof gemaakte Baexheimerhof was toch beperkt.

Gemist
Toch waren zowel muziekleraren als leerlingen heel blij dat er überhaupt gespeeld kon worden. ‘Wat hebben we dit geluid gemist’, zei docent Jan Berendsen toen het applaus weer eens door de zaal klaterde. De prestaties van de jonge muzikanten en vocalisten gaven daar ook wel aanleiding toe. De livestream kon gevolgd worden op de Facebookpagina van de stichting en blijft daar ook terug te zien. Meer foto’s en bewegende beelden volgen nog op die plek. Toch kijkt iedereen nu al uit naar een volgende editie, hopelijk in een postcoronatijdperk. Want deze sterren van de toekomst verdienen natuurlijk écht volle zalen…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen