Kernteam sport- en beweegakkoord Leudal onderweg

Foto: Leudal Leeft

LEUDAL –  In september werd het sport- en beweegakkoord Leudal ondertekend tijdens het supporterscafé in Horn. Om een vervolg te geven daaraan is een kernteam samengesteld: een groep enthousiaste supporters van het sportakkoord vanuit diverse organisaties en branches, waaronder onderwijs, kinderopvang, bedrijfsleven, verenigingen en de gemeente.

‘Het kernteam is in het leven geroepen om de actiepunten uit het sport- en beweegakkoord aan te jagen en stelt jaarlijks de prioriteiten. Ook beheert het team het uitvoeringsbudget’ geeft sportformateur Elvera Weusten aan.

Samenstelling
Het kernteam wordt momenteel gevormd door Rocco Blommers (Basisschool Sint Liduina en Basisschool Harlekijn), Kim Hanssen (Hoera Kindercentra), Mark Kooiman (SV Roggel), Charlotte Schoonman (Latasteschool), Mark Verhaegen (Smart Beat), Maurice Graef (KERNgezond), Michelle Baats (gemeente Leudal), Judith Philips (’t Maasveld Neer), Marie-Louise Suijkerbuijk (Adviseur Lokale Sport), Elvera Weusten (sportformateur) en Renée Cuenen (Leudal Leeft).

Meedoen
Het kernteam zoekt nog versterking. Wil je aansluiten bij het kernteam of meer informatie over het sport- en beweegakkoord? Neem dan contact op met Renée Cuenen via [email protected] of 06-34.03.90.35. Volg ook alles over het sport- en beweegakkoord op www.leudalleeft.nl of Facebook @leudalleeft.

Reacties