Gratis online marketingtrainingen voor de horeca

Foto: Pixabay - LoboStudioHamburg (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De horecabranche wordt hard getroffen door de doorgevoerde coronamaatregelen. Daarom organiseert MijnMarketing.com een gratis online trainingsprogramma, gericht op marketing én speciaal afgestemd op de horeca.

Juist in deze tijden betekent sluiten niet stil zitten. Veel horecaondernemers tonen veerkracht en bieden afhalen of bezorgen aan. Om hen te ondersteunen biedt het marketingbureau een gratis online trainingsprogramma aan.

Vindbaarheid
Het programma bestaat uit verschillende trainingen zoals een online vindbaarheidstraining en een Instagramtraining. Door het volgen van in totaal zes webinars krijgen horecaondernemers de mogelijkheid hun marketingkennis op pijl te houden en zich voor te bereiden op de, hopelijk spoedige, heropening. ‘Veel horecaondernemers in onze omgeving zijn de afgelopen periode zwaar getroffen en hebben nog een stevige uitdaging in het vooruitzicht om hun hoofd boven water te houden. Binnen ons bedrijf hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn we op zoek gegaan hoe we ons steentje kunnen bijdragen. Dit doen we door onze specialisten, inclusief hun vakinhoudelijke kennis, ter beschikking te stellen. Hiermee hopen we de ondernemers een zetje in de rug te geven om hun verliezen straks te kunnen compenseren’ zegt Jimé Hoen, algemeen directeur.

Horecaondernemers door heel het land kunnen de komende maand dus volledig gratis deelnemen aan de webinars. Aanmelden voor het trainingsprogramma kan via deze site.

Reacties