Van Nieuwenhoven Orthopedie stopt met winkel

Foto: Van Nieuwenhoven Orthopedie

WEERT – ​Schoenwinkel Van Nieuwenhoven Orthopedie in Weert gaat stoppen. Eigenaren Jan en Annelies van Nieuwenhoven werken toe naar een welverdiend pensioen en sluiten daarom per mei 2021 de comfortschoenenzaak. De orthopedische schoentechniek gaat voorlopig nog gewoon door.

Hiervoor gaat het stel op zoek naar een goede overnamekandidaat, die in dezelfde lijn als nu de vaste klanten wil bedienen.

Raar
Woensdag 18 november start er een grote opheffingsuitverkoop op de gehele collectie. ‘De komende maanden verkopen we de wintercollectie met verschillende kortingen. In het nieuwe jaar zal daar ook de zomercollectie aan toegevoegd worden’ vertelt Annelies van Nieuwenhoven. Klanten kunnen hierbij uiteraard rekenen op het vertrouwde advies bij het passen. Een raar vooruitzicht vindt ze het wel: ‘Het zal na al die jaren vreemd zijn om plotseling niet meer in de zaak te staan. Gelukkig hebben we nog een aantal maanden te gaan. In deze periode hopen we nog een heleboel mensen blij te maken met goed passend schoeisel.’

Ruim 25 jaar schoenenzaak
Van Nieuwenhoven Orthopedie kent een lang verleden. De orthopedische schoentechniekzaak werd ruim 65 jaar geleden gestart door Michiel van Nieuwenhoven, vader van Jan. Na de overname werd hier in 1994 de comfortschoenenwinkel aan toegevoegd. Deze wordt sindsdien gerund door Annelies van Nieuwenhoven, vrouw van orthopedisch schoenmaker Jan.

De schoenwinkel aan de Hegstraat in Weert is nog tot 30 april 2021 geopend op dinsdag tot en met zaterdag. Voor meer informatie kijk je op www.vannieuwenhovenorthopedie.nl

Reacties