Neeritterse genomineerd voor Leidinggevende van het Jaar binnen de schoonmaakbranche

Foto: Facebook Golden Service Awards

NEERITTER – De jury van de Golden Service Awards (GSA), voor mensen die werkzaam zijn in de schoonmaakbranche, heeft de twintig finalisten bekendgemaakt. In elke categorie (Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende van het Jaar 2020) zijn vijf finalisten in de running. Één van de genomineerden voor Leidinggevende van het Jaar komt uit Neeritter: Lonneke Peeters.

Op 3 december wordt bekend of Lonneke  – en wie nog meer – in de prijzen valt.

Duidelijk
Lonneke is een leidinggevende die in korte tijd grote stappen heeft gemaakt. Begin 2018 begon ze als Management Trainee en eind 2018 was ze Housekeeper bij vijf sterren locatie Kruisherenhotel in Maastricht. Rayonmanager Daniëlle: ‘Lonneke is een leidinggevende uit duizenden. In het begin nog wat onzeker, maar binnen een jaar een leidinggevende waar opdrachtgevers en teamleden mee weglopen. Ze is duidelijk in haar communicatie, denkt vooruit, komt haar afspraken na en weet mensen aan zich te binden. Of het nou een hotel of kantoor is, zij bijt zich vast en zorgt dat de opdrachtgever zich nergens zorgen om hoeft te maken.’

Zuiden
Lonneke verhuisde afgelopen jaar voor een half jaar van Limburg naar Amsterdam om opdrachtgever EMA op te starten. Een grote locatie waar ook nog eens Engels de voertaal is. De opdrachtgever heeft nog geprobeerd om haar te overtuigen in Amsterdam te blijven, maar haar leven ligt in het Zuiden.
Dat effect heeft ze op iedere locatie waar ze werkt. Het Kruisherenhotel en het team hoopten dat ze weer bij hen terug zou komen, maar Lonneke is toe aan een nieuwe uitdaging, dus binnenkort start ze bij Hotel Merici in Sittard.

Imago
De GSA hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Want dat de sector van groot belang is, dat is in de afgelopen periode wel gebleken. Meer over de Awards is te vinden op deze website.

Reacties