Kersthangerchallenge vanuit het Huis van de Wijk Nunhem

Foto: Pixabay - blende12 (CC0-Public Domain)

NUNHEM – In deze tijd waarin we leven met sociale beperkingen vanwege de coronamaatregelen, zijn er veel mensen die een warm gebaar kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die behoefte hebben om iets te betekenen voor een ander. Anja Stienen is één van die mensen.

Vanuit het Huis van de Wijk Nunhem, waar ze namens Care+ maar ook als vrijwilliger bij betrokken is, heeft zij als projectleider zijn een Kersthangerchallenge opgezet.

Materiaal
Door die challenge krijgen mensen de gelegenheid om, van thuis uit, 250 kersthangers te maken voor de bewoners van Sint Charles en Sint Elisabeth én voor inwoners van Nunhem. Anja: ‘We zijn dus op zoek naar mensen die het leuk vinden om kersthangers te maken. Alle creaties worden verzameld bij het Huis van de Wijk Nunhem, aan de Mariënschootstraat 21. Voor mensen die mee willen doen maar geen knutselmateriaal hebben, kunnen we een materialenpakketje verzorgen. Mensen kunnen zich aanmelden via [email protected] Bijdrages dienen ingeleverd te worden vóór 14 december. Met deelnemers die niet in de gelegenheid zijn om hun bijdrage zelf te komen brengen, kunnen we ook samen overleggen om tot een oplossing te komen.’

Vrijwilligers
‘We zoeken verder nog vrijwilligers die deze actie ondersteunen met taken als promotionele activiteiten, knutselpakketjes samenstellen, knutselpakketjes bezorgen, online bijeenkomsten organiseren of begeleiden, logistiek organiseren en het ophalen en inpakken van de kersthangers. Ook is het fijn als mensen willen meehelpen de hangers te voorzien van mooie, geschreven kerstwensen.’ Voor al die taken kunnen vrijwilligers zich ook melden via het genoemde mailadres.

Reacties