Veilige inzameling klein chemisch afval in Leudal

Foto: Pixabay - scheidegger0 (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De chemokar staat vanaf 12 november op een centrale plek in de kernen van Leudal. In verband met corona heeft de inzamelaar laten weten dat de inzameling van klein chemisch afval (KCA) alleen kan doorgaan als de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd is.

Dit betekent:

  • Houd 1,5 meter afstand van de medewerker en andere wachtenden.
  • Plaats uw KCA op de aangegeven plek en stap achteruit.
  • De medewerker pakt uw KCA om dit in de wagen te verzamelen en plaatst uw emmer of milieubox weer terug.
  • Wacht tot de medewerker weer afstand heeft genomen en pak dan pas u inzamelmiddel.
    Alvast bedankt voor uw medewerking!

Data
De inzameldata van de KCA-inzameling in Leudal zijn te vinden op de gemeentelijke website. Echter, vanwege de situatie met corona kan de inzameling wijzigen of zelfs vervallen. Hou daarom ook goed de website van RD Maasland in de gaten, of download de gratis app Afvalwijzer. Dan bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over uw afvalinzameling. Inzameling voor het buitengebied is op donderdag 19 november. Aanmelden daarvoor dient vóór woensdag 18 november 15.00 uur te gebeuren via RD Maasland, telefoon 0475-59.46.32 of via e-mail: [email protected]

Reacties