Muziekplein start haar Speltspeculaasactie met marktkraam en eigen webshop

Foto: Pixabay - kakuko (CC0-Public Domain)

NEER – Muziekplein start haar jaarlijkse Speltspeculaasactie met een marktkraam op zaterdag 14 november van 9.00 uur tot 13.00 uur, op de markt in Neer. Iedereen kan daar de lekkernij veilig (coronaproof) kopen en betalen met pin.

Nog gemakkelijker is het om de speltspeculaas online te bestellen via deze website.

Bestellen
Wanneer je bestelt en betaalt wordt de speculaas wordt op 14 november gratis op het besteladres in Neer bezorgd. Bestellingen met een bestemming buiten Neer kunnen worden opgehaald tijdens de markt op 14 november. Overige bezorgwensen kunnen kenbaar gemaakt worden in het contactformulier. Meer informatie omtrent de speculaasverkoop is verder verkrijgbaar via e-mail: [email protected]

Muziekplein hoopt op ieders steun en kijkt er zeer naar uit om na deze coronaperiode weer muziek te maken voor iedereen.

Reacties