Open Club Roggel nu ook online te vinden

Foto: www.ocroggel.nl

ROGGEL – Een bijzonder samenwerkingsverband tussen negen sport- en cultuurclubs in Roggel is vanaf nu ook online zichtbaar en benaderbaar.

De federatie is OCR (Open Club Roggel) gedoopt en online te vinden via www.ocroggel.nl.

Samenwerking
‘Vele verenigingen hebben het moeilijk, zeker in deze coronatijd’ zegt voorzitter Henny van den Beuken. ‘Een goede samenwerking onderling is nu, maar ook zeker nog in de toekomst, van het grootste belang. Wij zijn met deze samenwerking ongeveer drie jaar geleden gestart en hebben op diverse terreinen al mooie resultaten kunnen behalen. Ook zijn we sinds oktober 2018 erkend en aangesloten bij Open Club Limburg. We willen er samen voor zorgen dat Roggel een bruisend dorp blijft, het sportpark toekomstbestendig maken en houden én een maatschappelijke functie voor Roggel en de omgeving blijven vervullen.’

Deelnemers
De negen aangesloten verenigingen van OCR zijn voetbalclub S.V. Roggel, tennisvereniging T.V. Wimbledonck, handboogvereniging HBV Ons Genoegen, handboogvereniging HBS Roos in Bloei, schutterij Sint Paulus, schutterij Sint Petrus, stichting Kindervakantiewerk Roggel, carnavalsvereniging De Sjansemaekers en carnavalsvereniging Jeugdsjansemaekers .

Reacties