Onwezenlijk: geen prins en geen activiteiten in ‘het leef klein aardig dörpke’

Foto: John Hölsgens

ROGGEL – Het is even weinig verrassend als triest voor de rechtgeaarde vastelaovesveerder, maar de ene na de andere vereniging neemt het onvermijdelijke besluit.

Ook voor de Sjansemaekers bleef er geen andere keus: geen prins, geen door de vereniging georganiseerde activiteiten in Roggel dit jaar.

Gezondheid
Het bestuur van de Sjansemaekers noemt het in een persbericht een onwezenlijk idee, dat vastelaovend niet gevierd kan worden op de manier zoaols men dat in het ‘leef klein aardig dörpke’ gewend is. Maar ook hier staat de gezondheid van iedereen op de eerste plaats.

Vragen
De ontwikkelingen rondom het coronavirus worden wel scherp in de gaten gehouden, om te bezien of er toch nog op een passende manier aandacht kan worden geschonken aan vastelaovend. Tot slot biedt het bestuur de mogelijkheid, mochten er vragen zijn met betrekking tot dit met pijn in het hart genomen besluit, deze te stellen via het e-mailadres [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen