B&B Linje: perfecte pleisterplaats en uitvalsbasis in Ell

ELL – Sinds half september is Ell een prachtige Bed & Breakfast locatie rijker: B&B Linje. In een prachtige, vrijstaande woning aan de rand van het dorp bieden Nicoline en Robert een gelegenheid om optimaal te genieten van alles wat deze regio bijzonder maakt.

Het gastenverblijf heeft een vrij uitzicht en is modern en stijlvol gerenoveerd. Gelegen aan de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella is het ook de perfecte uitvalsbasis voor andere grensoverschrijdende wandel- maar ook fietstochten.

Foto: Ronics Fotografie

Privacy
Of je nu van verder weg komt, als locaal bedrijf gasten onderdak wilt bieden of als inwoner van Leudal bezoekende familieleden een mooi verblijf gunt: B&B Linje is er de uitgelezen plek voor. Comfort binnen, bij mooi weer een eigen tuindeel met picknickbank buiten. Privacy en rust na een bezoek aan de Maasplassen, het Witte stadje Thorn of het Designer Outlet in Roermond.

En – ook niet onbelangrijk in deze tijd – je bezoek kan mede door de eigen entree zo goed als contactloos verlopen als je dat wenst. Maar bij vragen of wensen staan Nicoline en Robert natuurlijk altijd voor je klaar.

Indruk
B&B Linje is gelegen aan de Antoniusstraat 30 in Ell. Telefoon: 06-23.09.19.68. Mailen kan naar [email protected] Bekijk op je gemak de fotoserie op deze site voor een mooie indruk. Boeken kan ook via BedandBreakfast.nl.

Reacties