Gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer heropend na renovatie

Foto: Facebook Peter Vennekens

NEER – Zondag heropende wethouder Stan Backus, samen met de voorzitter en het bestuur, D’n Haammaeker in Neer. De vele vrijwilligers hebben een prachtig resultaat bereikt met het gerenoveerde gemeenschapshuis.

De wethouder vond het jammer dat het vanwege de coronamaatregelen niet de opening is geworden die Neer verdiende, maar trots kan de gemeenschap niettemin zijn.

Toegankelijk
De naam D’n Haammaeker verwijst overigens naar het zadel- en haammakerbedrijf dat ooit op de plek stond waar nu het gemeenschapshuis gelegen is. Het bestuur ziet het als een mooi symbool voor de functie dat zij met D’n Haammaeker voor ogen hebben: ‘Toegankelijk en dienstbaar zijn voor de mensen van de Neerse gemeenschap in het algemeen en de vele kartrekkers daarbinnen, met hun talrijke en veelsoortige initiatieven.’ Op de foto het bestuur, bestaande uit Jort Raemakers, Sylvia Hendriks, Peter Vennekens, Har Geenen en Geert Görtz.

Reacties