Bach SV verkoopt loten Grote Clubactie volledig online

Foto: Facebook Bach SV

ELL – Bach SV is al meer dan 40 jaar een vereniging waar Ell en omgeving trots op is. Diverse senioren- en jeugdteams hebben de afgelopen jaren de nodige volleybalkampioenschappen behaald.

Net als andere clubs kan Bach wel wat steun gebruiken in deze tijd. Daarom doet ook deze vereniging mee aan de Grote Clubactie.

QR
De jaarlijkse lotenverkoop actie is weer van start gegaan. Loten kosten 3 euro per stuk en tachtig procent van de opbrengst stroomt in de clubkas. Vanwege corona heeft deze club besloten de verkoop in het geheel niet huis-aan-huis te doen. In plaats daarvan kun je de loten online kopen. Je kunt deze link volgen of de QR-code onderaan deze pagina scannen. Geef aan hoeveel loten je wilt kopen en van wie je de loten koopt (niet verplicht). Vul je gegevens in en verstuur het formulier. Loten kunnen gekocht worden tot 23 oktober. De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Reacties