Moerebuuk uit Ell hakken de knoop ook door: geen prinsen, geen activiteiten

Foto: cv De Moerebuuk

ELL – In navolging van de vasteloavesverenigingen in onder meer Heythuysen, Baexem en Kelpen-Oler heeft nu ook het bestuur van CV de Moerebuuk uit Ell aangegeven voor het komende seizoen geen officiële activiteiten te organiseren.

‘Dat dit ons als carnavalsvierders veel pijn doet mag duidelijk zijn’ schrijft het bestuur op haar site. ‘Helaas is het gezien de huidige situatie en de daaraan verbonden maatregelen echter niet mogelijk om de activiteiten om de juiste manier te organiseren en same vastelaovendj te vieren zoals wij dat in Ell gewend zijn.’

Prinsen
Het besluit heeft ook als gevolg dat er geen nieuwe prinsen en prinsenparen uitgeroepen worden, omdat hen toch geen waardig seizoen kan worden geboden. ‘We weten ook niet hoe het één en ander zich zal gaan ontwikkelen, maar we zullen in de loop van het seizoen bekijken of we toch nog op een passende manier aandacht kunnen geven aan de vastelaovendj’, zo liet het bestuur verder weten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen