Atletiek Leudal wil via Grote Clubactie gemiste inkomsten deels compenseren

Foto: Facebook Atletiek Leudal

LEUDAL – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Atletiek Leudal.

De vereniging heeft in 2020 geen enkel evenement mogen organiseren, wat tot een gat van ongeveer 6000 in de balans zorgt. Steun is dus hard nodig.

Verantwoord
De leden van Atletiek Leudal zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Een manier die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo kunnen kopers met hun telefoon een QR-code scannen en de aankoop online afronden, op gepaste afstand en zonder contact. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

Hard nodig
Germana Travaglini, clubcoördinator van Atletiek Leudal: ‘In februari werd de Leudal Cross al vanwege onweer afgelast. Alle andere evenementen, waaronder de Penders Voetzorg Wandel4Daagse, gingen vanwege Covid19 niet door. Wij hebben de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving juist nu hard nodig.’ Een lot van deze actie kost 3 euro, waarvan 80 procent (2,40 euro per lot) direct naar de clubkas gaat. Vorig jaar haalde Atletiek Leudal meer dan 3000 euro op. Hiermee werd meebetaald aan de nieuwe LED-verlichting.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Reacties