Streep door zwerfvuilactie Leudal Schoon aan de Maas

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Op basis van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de coronaregelgeving is besloten de zwerfvuilactie Leudal Schoon aan de Maas 2020 voorlopig niet door te laten gaan.

De organisatie hoopt op een nieuwe kans in 2021.

Materiaal
Zodra er groen licht komt om weer evenementen te organiseren, neemt de organisatie contact op met de mensen die zich al aangemeld hadden. Hopelijk kan de schoonmaakactie in 2021 in het voorjaar dan gewoon van start gaan. Mensen die nog materiaal thuis hebben kunnen dit naar de loods van de gemeente te brengen, aan de Jacobusstraat 21 in Hunsel. Neem hiervoor contact op met Harrie Gielen via [email protected], zodat hij een tijd kan afspreken waarop het materiaal kan worden teruggebracht.

Reacties