Groot aantal gestolen auto’s in Roggelse loods aan de Schansdijk

Foto: John Hölsgens

ROGGEL – Dinsdagavond is in een loods aan de Schansdijk in Roggel een groot aantal gestolen auto’s aangetroffen.

Daarnaast ontdekte de politie een aantal motorblokken. Deze motorblokken werden, net als de auto’s, in beslag genomen en afgevoerd.

Heling
In eerste instantie meldde de politie dat de loodseigenaar al verdacht werd voor een eerdere heling van twee andere voertuigen. Een politiewoordvoerder meldde woensdag in de loop van de dag echter dat er daarbij twee zaken door elkaar liepen. Een man werd vorige week aangehouden voor heling van een auto, die in Weert werd gestolen. Dat voertuig werd later in Noord-Brabant gevonden. Die man komt binnenkort weer vrij. De eigenaar van de loods in Roggel wordt niet verdacht van heling, maar de politie wil wel graag zijn kant van het verhaal horen. Deze man wordt vooralsnog echter nergens van verdacht. De politie is nog op zoek naar de huurder van de loods. Het onderzoek is dus nog in volle gang.

Reacties