Toch een landelijke opschoonactie dit jaar

Foto: BCL

HAELEN – Al 18 jaar lang valt de landelijke opschoondag op de derde zaterdag van maart. Behalve dit jaar, om een hele goede en inmiddels wel bekende reden.

In plaats van een frisse start van de lente, kun je nu alsnog op donderdag 24 september – van 9.00 uur tot 12.00 uur –  aan de slag voor een schone aftrap van de herfst in het Leudal.

Aanmelden
Ook hier worden zoveel mogelijk rondslingerende, niet-natuurlijke items opgeruimd, om onze mooie natuur te sparen. Kom je mee opruimen? Alle hulp is welkom. Materiaal om mee te werken is aanwezig. Start- en eindpunt is Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58, Haelen. Deelname is gratis, wel graag aanmelden via [email protected] of telefonisch via 0475-49.70.10, tijdens de openingsuren van het Bezoekerscentrum Leudal. Dan is er ook voor jou iets lekkers bij de koffie na afloop.

Reacties