Geen kwade bedoelingen bij man die Roggelse schoolkinderen aansprak

Foto: Pixabay - mac231 (CC0-Public Domain)

ROGGEL – De onbekende man waar maandag voor werd gewaarschuwd omdat hij vorige week twee kinderen had aangesproken op het schoolplein in Roggel, had geen kwade intenties.

De man is volgens de schooldirecteur Ron Crutzen van De Zjwiek echter niet dezelfde man die op vrijdag geprobeerd zou hebben een jongen beet te pakken, toen deze aan het spelen was bij de Mussenhoek in Roggel.

Geen aanhouding
De beschrijving van deze man komt namelijk niet overeen met de man bij het schoolplein. De identiteit van laatstgenoemde is bekend en met hem is gesproken, maar deze persoon had dus absoluut geen slechte bedoelingen. De politie gaf dinsdag al aan dat er niemand aangehouden was. De rust is wat dat betreft dan ook teruggekeerd. ‘Maar het kan nooit kwaad om alert te blijven’ zei een politiewoordvoerder bij die gelegenheid.’

 

 

Reacties