Tour de Leudal met Wilfried de Jong in de Bombardon

Foto: Pixabay - ThomasJ (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Op 18 september organiseert Bibliocenter Tour de Leudal in de Bombardon in Heythuysen. Een interactieve, leuke en leerzame avond over de wielersport. Als spreker is de bekende schrijver, theater- en televisiemaker Wilfried de Jong te gast.

In juni verscheen het nieuwste boek van De Jong: De man en zijn wielerverhalen.

Beslissingsweek
Presentator, interviewer én quizmaster van de avond is Martijn Crins, een lokale theaterman, cabaretier en liefhebber van de wielerkoers. Naast een gesprek en verhalen over de wielersport, een interview en vraag en antwoord met het publiek, zal er ook een wielerquiz gehouden worden. Deze avond vindt overigens plaats in de laatste -en dus waarschijnlijk beslissende week- van de Tour de France.

Reserveren
De avond aan de Sint Antoniusstraat 2 start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Toegang kost leden 10 euro,  niet-leden betalen 15 euro. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan hier. Door de maatregelen van het RIVM is het maximum aantal deelnemers 80, dus reserveer snel…

Reacties