Benefietfestival Leudal ‘Met hart en ziel’ voor de voedselbank en DiaNico

Foto: Facebook Cas Ronckers

HAELEN – Het heeft even geduurd, vanwege de onverwachte coronawendingen, maar nu is het dan zover: op 6 september vindt in Trefcentrum Aldenghoor in Haelen het Benefietfestival Leudal plaats, onder het motto ‘Met hart en ziel’.

En dat motto is goed gekozen, want de opbrengsten gaan naar de voedselbank en DiaNico, dat diensten aan mensen verricht uit christelijk oogpunt.

Tickets
Het festival start om 13.00 uur en het programma met live muziek en poëzieperformances zal tot 17.00 uur duren. Bij goed weer wordt buiten opgetreden. Er zijn slechts 100 kaartjes te koop, dus wees er snel bij. Tickets kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij Verheggen Mode in Heythuysen en Boekhandel Thea in Roggel. Vanwege de veiligheidsmaatregelen rondom corona wordt het publiek gevraagd contactgegevens achter te laten. Wanneer die niet meer nodig zijn (na een aantal weken) worden deze gegevens vernietigd.

Programma
Wat kun je zoal verwachten? Welnu, muziek van Cas Ronckers, saxofoonensemble Walk-By, Bertine van Oppen, Els Boonen & Funs Douma, Forever Young en Jan Schroën & Fer Koolen. De poëtische bijdragen komen van John Hölsgens en stadsdichter Frits Criens. Presentatie en korte interviews worden verzorgd door Carmen Nazarski. In de aanloop naar het festival zal er op de Facebookpagina steeds meer informatie volgens.

Reacties