Schrijfwedstrijd: pennenvruchten verspreiden die Covid-19 een ander gezicht kunnen geven

Foto: RLB

LIMBURG – In een tijd waarin afstand en mondkapjes ons dagelijkse leven bepalen én beperken, is het misschien wel belangrijker dan ooit er (samen) voor te waken dat onze creatieve geest niet aan ruimte inboet.

Een samenleving creëren waarin liefde, optimisme en hoop op betere tijden de drijvende krachten zijn, dat is verder de motivatie voor Salon Remunj en het Roermonds Literair Broederschap om iedereen uit te nodigen mee te doen aan een Coronaschrijfwedstrijd die tot aan de grenzen van ons kikkerlandje reikt.

Prijzen
Pennenvruchten verspreiden die Covid-19 een ander gezicht kunnen geven, daar gaat het om. Geef dus jóuw creatieve geest alle ruimte om een inspirerende tekst van maximaal 350 woorden te schrijven en te delen. Dan maak je kans op een prijs van 100, 200, of zelfs 300 euro. De inzendingen worden gejureerd door drie auteurs: Ton van Reen, Jacques Graus en Danny Danker.

Meedoen
De inlevertermijn loopt tot en met 15 september. Je hebt dus ruim een maand de tijd om je tekst te schrijven en in te dienen. Jong, oud, amateur of professional, iedereen kan meedoen. De prijswinnaars worden op 6 oktober bekendgemaakt. Inzendingen kun je mailen naar Jacques Graus, via [email protected] Meer weten? Kijk op de Facebookpagina’s van Salon Remunj of het Roermonds Literair Broederschap.

Reacties