Bryan Linssen van Vitesse naar Feyenoord

Foto: samenstelling beeld ML5/Flickr - stefanoost (CC BY 2.0)

LEUDAL – Bryan Linssen uit Neeritter speelt vanaf volgend seizoen in Rotterdam voor Feyenoord . De 29-jarige aanvaller tekent een contract voor drie seizoenen bij de Nederlandse topclub.

Linssen had de clubs voor het uitkiezen na drie sterke seizoenen bij Vitesse in Arnhem. In het buitenland had hij bij diverse clubs meer kunnen verdienen, maar uiteindelijk hebben de speler en de club uit de Maasstad toch een akkoord bereikt.

Goals
Linssen die als vleugelaanvaller en als spits uit de voeten kan, speelde in zijn carrière eerder voor Fortuna Sittard, MVV, VVV, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse. In Arnhem was hij ook aanvoerder. In drie eredivisieseizoenen voor de Arnhemmers scoorde Linssen 42 doelpunten.

Reacties