Neer: Grote brand in paardenstal, dieren in veiligheid gebracht

Foto: John Hölsgens

NEER – In een paardenstal aan de Heldenseweg in Neer is zondagochtend een grote brand uitgebroken.

Rond 8.30 uur kon de brandweer het sein brand meester geven.

Vrachtwagen
De brandweer moest met groot materieel uitrukken toen tegen 6.45 uur de melding van de brand binnenkwam. De schuur lag vol met hooi en stro. Ook stonden er enkele landbouwvoertuigen in brand. Een vrachtwagen die onder een overkapping van de schuur stond is uitgebrand. Een aanhanger ging in vlammen op. Er was sprake van veel rookontwikkeling, maar volgens een woordvoerder van de brandweer kon die rook geen kwaad voor de omgeving omdat de schuur in het open veld ligt. De eigenaresse van de stal ontdekte de brand en wist twaalf paarden tijdig in veiligheid te brengen. Er is niemand gewond geraakt.

Reacties