Tjeu van de Laar Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Foto: Gemeente Leudal

ROGGEL – Burgemeester Désirée Schmalschläger heeft donderdagochtend een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Tjeu van de Laar (66) uit Roggel.

Van der Laar werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Als oprichter en directeur van de Techniekketen Noord- en Midden Limburg van ROC Gilde opleidingen – een functie die hij donderdag beëindigde – nam Van de Laar deel aan verschillende grote projecten, met name gericht op het binnenhalen van orders en subsidiegelden.

Techniek
De heer Van de Laar heeft zich in toenemende mate op regionaal en provinciaal niveau ingespannen voor het onderwijs. Door zijn inzet kan de afdeling techniek blijven floreren. Bovendien was hij betrokken bij de duurzaamheidsagenda van Keyport en maakt hij deel uit van het dagelijks bestuur van de Ketensamenwerking Zuid. Daarnaast is hij lid van de werkgroep Onderwijsontwikkeling Noord-Limburg/Crossroads en fungeert hij als contactpersoon van de techniekregio voor het platform Beta Techniek van de provincie Limburg, het ministerie van OCW en andere brancheverenigingen.

 

Reacties