Op bezoek bij de prijswinnaars van de Vitaal Verenigen Sportquiz

LEUDAL – In mei vond in Leudal de Vitaal Verenigen Sportquiz plaats. Afgelopen week ging verenigingsondersteuner Ken Diedering van Leudal Leeft, samen met wethouder Stan Backus, op pad om de prijswinnaars te verrassen met hun prijzen.

Vanwege de coronamaatregelen was het voor leden van sportverenigingen lange tijd niet mogelijk om te sporten bij hun club. De verenigingsondersteuners van Leudal Leeft ontwikkelden daarom de Vitaal Verenigen Sportquiz.

Terecht
De sportquiz bestond uit vragen die gesteld werden door bekende (oud)topsporters, zoals Nouchka Fontijn, Pol van Boekel, Danny Post en Demi Schuurs. Tal van leden van de diverse sportverenigingen gingen de strijd met elkaar aan om de titel ‘Sportkenner van Leudal’ te veroveren. De ‘VAR’ moest een aantal ‘rode kaarten’ uitdelen, maar uiteindelijk kwam er een aantal terechte winnaars uit de bus. De hoofdprijs, een bedrag van 250 euro voor de sportvereniging, ging naar Ilona Franssen. Ilona speelde mee namens de Reddingsbrigade in Heythuysen. De tweede prijswinnaar was Jos Beelen. Hij won daarmee 100 euro voor Atletiek Leudal. Daarna werd ook de derde winnaar verrast: Ruud Meeuws van voetbalvereniging S.V. Heythuysen won 50 euro.

Alle prijswinnaars wonnen naast de geldprijs voor de vereniging ook een prijs voor zichzelf: een volle fruitmand en een sporttas. ‘Het was een geweldige dag. Heerlijk om de winnaars blij te maken. Bij deze nogmaals dank aan alle sponsoren én deelnemers’ zo sloot verenigingsondersteuner Ken af.

Reacties