Politie zoekt getuigen in verband met aanrijding tussen Ittervoort en Neeritter

Foto: John Hölsgens

NEERITTER – De politie is op zoek naar getuigen en tips in verband met een aanrijding, die op vrijdag 8 mei tussen 17.00 uur en 17.30 uur heeft plaatsgevonden op de Driessenstraat tussen Ittervoort en Neeritter.

Een personenauto zou daar opzettelijk een fietser hebben aangereden. De fietser liep daarbij letsel op.

Stationwagon
De personenauto was een donkerkleurige stationwagon voorzien van Nederlands kenteken. De bestuurder was een blanke, brildragende, oudere man met grijs krullend haar. Mensen die de aanrijding hebben gezien of anderszins tips hebben kunnen contact opnemen via 0900-8844. Het nummer waaronder de zaak bij de politie geregistreerd is luidt als volgt: 2020074789.

Reacties