Postcodegebied in Ittervoort wint cadeaukaarten om bij lokale ondernemers te besteden

Foto: Pixabay - MAKY_OREL (CC0-Public Domain)

ITTERVOORT – Postcodegebied 6014 in Ittervoort is in de prijzen gevallen bij de trekking van de Postcodeloterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro, dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Naast de schenkingen aan goede doelen, wil ook de loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken.

Voedselbanken
Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Ittervoort verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. De winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

Reacties