Ronics Fotografie: voor het vastleggen van uw herinneringen

ELL – Ronics Fotografie richt zich op het vastleggen van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven. Of dit nu gaat om een feest, een huwelijk of een verjaardag. Maar ook het afscheid van uw dierbare is een belangrijke gebeurtenis in uw leven.

Met name de dag van een uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Mensen herinneren zich veel dingen later niet meer. Terwijl er toch vaak mooie momenten waren, die je met foto’s kunt herbeleven.

Maatwerk
Ook portretfotografie, bedrijfsfotografie, het vastleggen van speciale evenementen, natuur, het kan allemaal. Goede fotografie is immers maatwerk, iedere foto is uniek. ‘Net als onze klanten’ zegt fotograaf Robert Liauw. ‘Daarom vinden wij een goed contact en overleg vooraf zo belangrijk. Onze klanten kunnen daardoor vertrouwen op een professionele aanpak. Betrokkenheid bij onze klant, kwaliteit en enthousiasme staan daarbij centraal. Wij hebben een passie voor fotografie en willen met onze foto’s een verhaal laten zien; het persoonlijke verhaal van de klant. Gewoon zoals het is, zodat de foto’s een blijvende herinnering zijn.’

Toewijding
Betrokken, maar zonder op te vallen. Dat is de werkwijze die vaak toegepast wordt bij bijzondere gelegenheden. Een fotoshoot vraagt weer een heel andere vorm van toewijding. Robert: ‘Wij zorgen ervoor dat een shoot ontspannen verloopt en dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zeker bij kinderen nemen wij hier de tijd voor, breng dus gerust een knuffel mee. Een bal of favoriet stuk speelgoed mag ook. Wij maken altijd foto’s in verschillende opstellingen en poses en hebben ideeën ten over. Wie je ook bent en wat je ook wenst, we gaan creatief, vakkundig en met veel enthousiasme voor je aan de slag!’

Mogelijkheden
Ronics Fotografie heeft zich sinds kort gevestigd aan de Antoniusstraat 30 in Ell. Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen via 06-24.52.63.66. Als u meer wilt zien, neem dan eens een kijkje op de website www.ronicsfotografie.nl. Naast nog meer prachtige (voor)beelden is daar alles te vinden over prijzen en mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ronics Forografie is aangesloten bij DuPho,de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.

Reacties