Mooie én comfortabele mondkapjes vind je ‘Bie Anja’

Foto: Bie Anja

HEYTHUYSEN – Mondkapjes zijn vanaf 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. Ga je de grens over naar Duitsland, dan merk je dat ze daar ook in het sociale leven al tot de voorschriften behoren. 

Nu is er in Heythuysen veel verkrijgbaar. Maar als je er dan toch naar op zoek bent, waarom haal je jouw mondkapjes niet bij het leukste, verrassende winkeltje van het dorp? Bie Anja dus. Daar waar voornamelijk Nederlands design en goederen verkocht worden, maar bovenal fairtrade-kleding gemaakt van natuurlijke materialen.

Kwaliteit
Er gaat immers niets boven een superfijn zittend, maar ook leuk uitziend mondkapje gemaakt van 95% rayon (viscose) en 5% elastan. Deze zijn dan ook zowel voor volwassenen als voor kinderen vanaf 7 jaar te verkrijgen. Ze knellen niet aan je oren en het zit ook nog eens zacht aan je gezicht. Precies wat je zocht en voor 9,99 krijg je gegarandeerd waar voor je geld. Dat alles én nog veel meer is hier te vinden. Graag tot ziens aan de Dorpstraat 6 in Heythuysen!

Reacties