Ongeluk op de N280 bij Horn: inzet traumahelikopter

Foto: PXHERE - (CC0-Public Domain)

HORN – Bij een ongeval op de N280 in Horn moest zondagochtend een traumahelikopter worden ingezet.

Het ongeluk gebeurde rond 9.20 uur. Een automobilist is zwaar gewond geraakt.

Ambulances
Er werden twee ambulances naar het incident gestuurd. Een correspondent ter plaatse liet weten dat de chauffeur de macht over het stuur is verloren, op de plek waar de weg van Roermond in de richting van Weert is versmald van een vier- naar een tweebaansweg. De auto is vervolgens van het talud afgereden en op de zijkant in de berm beland. De brandweer moest eraan te pas komen om de gewonde chauffeur uit zijn auto te bevrijden. Hij werd later per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ter hoogte van Baexem werd de weg in de richting van Roermond afgesloten voor verkeer, vanwege onderzoek naar de exacte toedracht.

Reacties