Ook Limburg Festival ziet plannen in rook opgaan

Foto: Facebook Limburg Festival

LEUDAL – Gezond verstand boven een bloedend hart, zo laat ook de organisatie van het Limburg Festival op haar Facebookpagina weten. Na de nieuwe berichtgeving van de minister-president gisteren, is men genoodzaakt om de 38e editie van het Limburg Festival te annuleren.

Voor iedereen die er mee te maken heeft een hard gelag: van de artiesten op de podia tot alle doeners in het veld, van de denkers achter hun pc tot de bouwers achter de schermen. En natuurlijk ook voor de bezoekers.

Aangepast
‘In onze stoutste dromen beraden we ons nog over welke aangepaste scenario’s wellicht wel nog mogelijk en haalbaar zijn in 2020. Zien we bijvoorbeeld mogelijkheden om op een later tijdstip in het jaar enkele bijzondere voorstellingen te programmeren? Een en ander uiteraard aan de hand van de dan geldende richtlijnen. Wat kan en mag er nog? Dat gaan we eerst in beeld brengen. En het moge bovenal duidelijk zijn dat we ons te allen tijde als eerste rekenschap zullen geven van de veiligheid en gezondheid van het publiek, de makers en ons team’ aldus de organisatie. Het 38e Limburg Festival staat nu voorlopig gepland van 25 tot en met 29 augustus 2021.

Reacties