Gochelaar Nigel uit Haler brengt magie via tv of laptop de huiskamer binnen

Foto: Nigel Otermans

HALER – Hoe vervelend als je kinderen jarig zijn tijdens deze coronacrisis en verplicht thuis moeten zitten, zonder een verjaardagsfeestje te kunnen geven. Maar daar heeft goochelaar Nigel Otermans uit Haler wat op gevonden.

Nigel, de 18-jarige Nederlands jeugdkampioen goochelen, bedacht speciaal voor de afgelaste kinderfeestjes een live-stream verjaardagsshow.

Connectie
In een twintig minuten durende live-one-man show komen de magische trucs de woonkamer binnen via een televisiescherm of laptop. ‘Bij iedere show betrek ik de jarige nadrukkelijk in de show, zodat diegene zich ook speciaal kan voelen in deze moeilijke tijd’ laat Nigel weten. Otermans heeft meerdere prijzen gewonnen en ook in de bioscoopfilm ‘Circus Noël’ gespeeld. ‘De connectie met het publiek vind ik heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld. Daarbij krijg ik trouwens veel steun van een gemotiveerd en getalenteerd team om mij heen.’

Kijk voor meer informatie ook op www.nigelotermans.nl

Reacties