Adverteren in crisistijd? Wel met het oog op de lange termijn…

Foto: Leudal.Nieuws.nl

LEUDAL – Het nieuws rondom het COVID-19 virus trekt elke dag meer lezers op nieuwssites. Dat merken we ook op onze site en de social media van Leudal.Nieuws.nl.

Peilers zien het bereik van nieuwswebsites  – en met name de lokale – duidelijk toenemen sinds donderdag 27 februari. Zo kende Leudal.Nieuws.nl de afgelopen weken een recorddrukte met 102.476 pageviews in de maand maart.

Adverteren
Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Dan is dit het moment! Zorg ervoor dat uw bedrijf in beeld blijft tijdens deze periode, om zo ook bij uw consumenten onder de aandacht te blijven. Nu adverteren betekent ná de crisis een voorsprong op uw concurrent.

Wij bespreken graag met u hoe u optimaal kunt adverteren op lokaal niveau, tegen een concurrerende prijs!

Leo Christiaens, salesmanager
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-11.08.75.27

Reacties