MKB-Limburg Ondernemersplatform coronacrisis online

Foto: Pixabay - kaboompics (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De coronacrisis heeft een enorme economische impact. Geen enkele sector blijft ongeschonden. MKB-Limburg heeft daarom in samenwerking met haar partners, voor ondernemers in Limburg een interactief platform in het leven geroepen. Hier vind je informatie, een forum en een trainingsprogramma Crisismanagement.

Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar. Deelname aan het platform is voor alle ondernemers in Limburg kosteloos.

Verbinding
Het vijfweekse programma Crisimanagement bestaat uit verschillende online trainingen, met als doel om  – in verbinding met elkaar – de huidige problematiek het hoofd te bieden. Modules die per week aan bod komen zijn: Inventarisatie, Crisismanagement, Netwerken & samenwerken, Inspireren, innovatie & efficiëntie en Toekomstbestendig denken. De eerste module van het online trainingsprogramma is afgelopen maandag gestart.

Forum
Het forum is een plek waar je mede-ondernemers en experts treft om informatie uit te wisselen over acht gerelateerde onderwerpen. Hier leren we van elkaar en inspireren we elkaar. Verder kun je deelnemen aan wekelijkse live Q&A-sessies met experts, bestuurders en vertegenwoordigers van belangen- en brancheverenigingen. Je ontvangt feedback op specifieke vragen door ervaren businesscoaches. Aanmelden kan kosteloos via www.mkblimburgondernemersplatform.nl. De ontmoetingsplek voor ondernemers in Limburg tijdens de coronacrisis.

Reacties