VPTZ-vrijwilligers doen hun liefdevolle werk ook telefonisch

Foto: Pixabay - sabinevanerp (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Het is natuurlijk een heel verwarrende tijd nu het coronavirus zijn intrede heeft gedaan. Veel mensen zijn verstoken van aanspraak en zullen met de telefoon contact met elkaar moeten houden. Hier zijn al veel luisterlijnen voor opgezet.

Wat is dan speciaal aan de groep waar VPTZ zich voor inzet? VPTZ Midden-Limburg is gewend om er te zijn voor mensen in de laatste levensfase. Normaal gesproken aan huis in de eigen omgeving, met direct persoonlijk contact. Maar dat is nu dus niet meer mogelijk.

Luisterend oor
Wat zij wel nog kunnen bieden is een luisterend oor voor iedereen die nu in de laatste periode van zijn leven is. Even je gevoelens uiten, emotionele steun krijgen van vrijwilligers die putten uit de ervaringen die ze hebben opgebouwd in het verleden. Schroom dus niet om hulp, begeleiding of ondersteuning van onze VPTZ vrijwilligers te vragen. Iedereen verdient immers liefdevolle zorg! Heeft u vragen: bel 06-44.34.98.10 of stuur een mail naar [email protected]. Voor meer informatie kun je ook kijken op: www.vptzmiddenlimburg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen