Aangescherpte landelijke maatregelen roepen nog veel vragen op

Foto: Pixabay - congerdesign (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De aangescherpte landelijke maatregelen om het coronavirus in te dammen roepen nog veel vragen op. Allereerst bij ondernemers en marktkooplieden, over wat zij wel en niet meer mogen, maar ook bij inwoners als het gaat om bijvoorbeeld de betekenis van een ‘verbod op groepsvorming’.

De Veiligheidsregio maakt momenteel een noodverordening die voor de gemeente Leudal bepalend is, voor wat betreft de maatregelen die lokaal kunnen én moeten worden genomen.

Zekerheid
Zo lang die noodverordening er nog niet is, kan de gemeente vragen soms helaas nog niet met 100 procent zekerheid beantwoorden. De gemeente biedt haar excuses hiervoor aan en zal zo snel mogelijk met de betreffende informatie komen.

Reacties