Afspraak met de gemeente? Eerst bellen…

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – De landelijke maatregelen die zijn opgesteld in verband met het coronavirus vergen aanpassingen van ons allemaal, dus ook van de gemeentelijke organisatie.

Een groot deel van de gemeentelijke medewerkers zal in ieder geval tot 6 april thuiswerken. Dit vraagt om flexibiliteit en creativiteit.
Om de gezondheid van inwoners en medewerkers zo goed mogelijk in acht te kunnen nemen, wordt verder sinds maandag 23 maart tot nader bericht, alleen nog op afspraak gewerkt. Wilt u een afspraak maken, dan moet u eerst even bellen.

Plannen
Wilt u bijvoorbeeld een rijbewijs of paspoort aanvragen, neem dan even telefonisch contact op met de gemeente. De medewerkers staan u graag te woord en plannen met u een afspraak op een moment dat er zo weinig mogelijk andere mensen in het gemeentehuis aanwezig zijn. Zo kunnen de landelijke richtlijnen zo goed mogelijk worden nageleeft. Ook voor het afhalen van een rijbewijs e.d. – iets waar u in normale tijden gewoon voor binnen kunt lopen – wordt gevraagd telefonisch een afspraak te maken. Kortom: bel eerst naar 0475-85.90.00. Heeft u klachten die mogelijk duiden op het Coronavirus, kom dan niet naar het gemeentehuis.

Avond
De avondopenstelling op dinsdag en donderdag (van 17.00 uur tot 19.00 uur) was al komen te vervallen. Ook de dienstverlening aan huis is voorlopig niet mogelijk en het Pools informatiepunt komt eveneens tijdelijk te vervallen.

Reacties